Tomaz Gonzaga

+-info

Moving out to a new apartment symbolised a new beginning with the daughter. The requirement was to reuse the existing furniture, but this time combined with colours and contemporary references – in opposition to the white palette that prevailed on their old home.

The apartment itself already had interesting characteristics, such as a circular powder room, a step-down living room, and original solid wood flooring. The project’s task was to establish a new spatial organisation, being a new woodwork an element that structured the whole design and layout. Colors and textures were matched to existing traditional furniture, and brought a cozy, unique and familiar touch to the spaces.

Location: Belo Horizonte/ MG, Brazil.
Project year: 2015
Construction year: 2015/2016
Area: 247m²
Photos: Cristiano Quintino

Belo Horizonte - MG

Avenida Álvares Cabral, 414 - Centro

CEP 30170-000 Belo Horizonte - MG

+55 31 3262 1003 gema@gemaarquitetura.com

São Paulo - SP

Rua Major Sertório, 92 - 7º andar

Centro CEP 01222-000

+55 11 3129 9025 gemasp@gemaarquitetura.com