Vale do Sereno

+-info

This 250m² apartment had its original layout modified to improve integration and expansion of spaces. The project proposed the master bedroom as the only private area in the house; other living spaces were thought to be integrated, counting on wooden panels and shelves to delimit spaces without losing fluidity nor the notion of totality. Coloured woodwork, present in most Gema’s projects, indicates uses as well as organizes and enhances the space created.

Location: Belo Horizonte/ MG, Brazil
Project year: 2012
Construction year: 2012
Area: 250m²
Photos: Cristiano Quintino

Belo Horizonte - MG

Avenida Álvares Cabral, 414 - Centro

CEP 30170-000 Belo Horizonte - MG

+55 31 3262 1003 gema@gemaarquitetura.com

São Paulo - SP

Rua Major Sertório, 92 - 7º andar

Centro CEP 01222-000

+55 11 3129 9025 gemasp@gemaarquitetura.com