Trópicos

+-info

Located on a strongly steeped terrain, this cube-house lifts up from the ground in a volumetry defining two main floors: social and private. The volume is cut by a vertical opening that gazes at the hills on the landscape. Garage and entrance hall define the street level; inside, the spatial gain becomes a palpable reality, fully built into the home’s daily routine.

Location: Belo Horizonte/MG, Brazil
Plot Area: 352 m²
Built Area: 245 m²
Project Year: 2008
Construction Year: 2008
Contractor: Construtora Pontual
Photos: Cristiano Quintino

Belo Horizonte - MG

Avenida Álvares Cabral, 414 - Centro

CEP 30170-000 Belo Horizonte - MG

+55 31 3262 1003 gema@gemaarquitetura.com

São Paulo - SP

Rua Major Sertório, 92 - 7º andar

Centro CEP 01222-000

+55 11 3129 9025 gemasp@gemaarquitetura.com